Alahan mengandung

Biasanya alahan mengandung ni sampai berapa weeks? Skrg baru 6 week tapi hari2 nak nangis layan alahan mual muntah sakit kepala all the time. First pregnancy dan bekerja. Rasa nak resign pun ada tapi..... 😭#firstmom

3 Balas

bergantung. masa ank 1st 12w dh kurang. masa ank 2nd 20w baru kurang. dua2 pregnancy sy bkerja, mmg kena hadap. tapi klu btul2 xlarat smpai lngsg kerja xblh jalan, better ke klinik ambil ubt tahan muntah.

1mo ago

Haritu Dr ada bekalkan ubat tahan muntah, tapi takde perubahan 🥲. Sedih sebab rasa mcm lembiknyaa dirikuuu. Ada tips secara alami ke nak kurangkan alahan? Atau mmg no choice 😂