Biasa nya kaki mula bengkak msa brpa mgu ya mommy's?

9 Balas

mcm sy msuk 4 kli preggy x pnh lg bengkak kaki..rasanya x smua ibu preggy yg akn kne bengkak kaki tu..x silap sy klau yg kena bengkak kaki ni ad mslh kot mcm ipar sy..

Saya time pregnant tak pernah bengkak kaki. maybe banyak makan tembikai slalu.. tembikai sngt bagus untuk elak kita dari kaki bengkak.. 👍🏻

3y ago

Yup , amalkan tembikai. Tembikai jugak bagis untu momys yg kurang air ketuban. 👍🏻

Saya 8 bln baru nmpk kaki bengkak skit.. Tapi x teruk sgt.. Bengkak sikit jaa...masa tdo ltk kaki atas bantal bgi tinggi, kaki x bengkak sgt

xpasti sis sebabny xpernah bengkak kaki selama mengandung..Tapi AdikIpar bengkak kaki mula dari 5bulan..

saya baru 19 weeks..tapi kaki dah bengkak...bdiri lama pun tumit dah sakit

3y ago

sy 30week masih ok lg x da bengkak2..

ikut orang juga.. mcm sy tak pernah bengkak

saya xpernh bengkak kaki time pregnant

sy 36week bru start bngkk

Sy 8 bulan bru bngkak