Morning sickness?

Biasa ke rasa loya Dan pening2 waktu pagi dlm minggu 5.😢😢 . Tengah pagi lapar Sgt. #advicepls #1stimemom

2 Balas

Normal sis, sya tak jadi pagi, jadi waktu petang, Kalau petang auto lembikk. hehhe. Tengah malam memang lapar. Tapi saya banyak makan buah dan kurma, kdg hilang sikit mual dia. Malam saya suka minum fresh oren je. Rumah kena spare roti, saya lapar tengah malam tu makan roti je😅

2y ago

wc sis❤️

normal sis. byk makan buah, air oren sunquick or asam ,elak makan mknn bminyak/kafien .

2y ago

Will try ur method ❤️