biasa kalau nak tau usia kandungan bape bulan baru betul2 date dia, kalau ikut kan doktor dia check ikut last period je haritu dia cakap 4week so skrg kira 5week la tapi perut saya besar dah mcm 4/ 5bulan last period 4 feb,tapi 2 hari je. saya xpernah period 2 hr slalu 1week dri dlu , kalau 2 bulan tp perut besar dah? ada yg macm saya x? saya xda masalah apa2 semua ok Cuma January tu ada g klinik kerajaan tiba2 demam yg dia tanya last period je.

1 Balas

Kalau nak tau betul2 usia kandungan kena scan puan. Tu tepat. Sbb period yg tak teratur.