Harini genap 23 minggu 2 hari

Biasa 23 minggu 2 hari kita dah boleh rasa kah baby tendang2? Sama kalau malam memang jantung baby kuat dup dap dup dap tapi siang tiada pula.. adakah yang boleh share pengalaman kamu, sebab saya anak pertama jadi kurang pengetahuan.

2 Balas

jangan risau sis , sekarang memang belum rasa kuat sgt tendangannya. nnti 28minggu baru mula kira tendangan baby. baby sy dulu malam memang aktif , masa nak tidur tulah dia dok tkreti diam. siang memang slow , baby byk tidur. tapi masih rasa dia tendang cukup 10 kali. as long as tkde apa2 bleeding , inshaAllah baby baik2 saja. jaga diri baik2, semoga dipermudahkan segala urusan aamiin 🤲🏻

ohh macam tu.. terima kasih sis sebab respon post saya..