tekaan orang tua tentang jantina

bg mommy semua sejauh manakah kesahihan tekaan orang tua dulu dalam meneka jantina bayi? 1.bentuk perut ibu lonjong -boy / bulat - girl 2.jika ada ank sebelum bayi dlm kandungn ni..puting kelihatan sembul dan bulat - bkl dpt adek boy / puting ank kelihatan sepet dan tengelam - bkl dpt adik girl 3.bayi atau budk perempuan suka kita smasa hamil dikatakan mgandung baby boy / bayi atau budk laki suka kita smasa hamil dikatakan mengandung baby girl 4. ank perempuan kelihatan seperti bayi lelaki ketika msih bayi bkl dpt adik lelaki dan ank lelaki kelihatan seperti budak perempuan smasa bayi dikatakan bkl mndpt adik perempuan? sila share pglmn msing2 tntg tekaan org tua ni or mommy2 bole tmbh lg tekaan orang tua dlu2.. just for fun ok.. ?

1 Balas

Mak saya teka betul. To ada org lain teka tak betul. Tak tahu nk ckp apa