Cara tahu jantina bayi guna cincin kahwin

Betulkah klw ltk cincin ats pert klw melingkar atw putar2 akn dpt bby girl dan klw kdpn belkng akn dpt bby boy?? Mohon komen2..hihi

5 Balas

kalo sy la,ape yg sy perasan masa pregnant first,perut bulat,lebar,keluar baby girl,kali ni pregnant perut nmpk kebawah skit n menajam.bila scan doc ckp boy..

rasanya kalau nak tahu jantina boybor girl. selalunyaalah tengok oada bentuk perut mommy. kalau lebar tu girl. kalau menajam tu boy.

Saya pernah buat . Cincin nya kedepan belakang tapi keluarnya perempuan 🤣🤣 tak boleh percaya benda tu

selalunya kena scan baru sure. 😉

dh dpt bby girls hihi

3y ago

Alhamdulilah tahniah