Pati delima

Betul ke yg jual kat tktok pati delima tu bagus? Supaya bby putih gebu hb cantik. Siapa pernah try betul ke ya? #firstmom #ingintahu

15 Balas

selalunya memang cantikkan hb. buat putih gebu tak pernah dengar pula. kalau keturunan cantik, cantik la 😂

puan husband family putih tak? if putih je tak makan apa pun ada kebarangkalian utk baby putih.

Untuk hb cantik mungkin betul Untuk baby putih gebu ni lebih kepada genetics 🧬

Putih gebu tu x kot tp sy makan dulu hb elok je. Lain orang lain kesannya.

naik hb insyaallah