Makanan Pantang Lepas Bersalin

Betul ke takleh makan telur? Ada yang makan telur pastu gatal ke? Haha sbb telur is my go to breakfast. Pls help. #adviceplease #sharingiscaring

4 Balas

Kalau saya tak allergy pon sblom ni makanan2 yg org kata gatal tu... Tapi bila bersalin bdan rasa miang2.. Btw saya czer badan jdi sensetif ☹️kena try sikit dulu.. Kalau tkde apa makan jeh. Nurse saya pon kata gitu makan apa2 cuba dulu sbb bdn lain2..

boleh je makan kalau mmg tkde alahan dgn telur sebelum ni ..sy mkn je telur sbb kdg tak smpt nk msak .. bru 2 mggu bersalin ..okey je tkde msalah

takboleh makan kalau allergic dengan telur 😊

puan allergy telur tak?