Scan gender

Hi, betul ke scan mcmni baby boy ? Share la scan gender you gaisss hehehe

Scan gender
29 Balas

Sa pula preggy 26 weeks. Semua family & kwn2 99% kata perut memang confirm baby girl! Masa tu blm lg scan tau jantina. Doktor pun tak bagi tau. Nasib baik tak beli baju pink2. Tp scan klinik swasta.. doktor bg tau. Jelas2 memang baby boy! Sa hanya mampu ketawa je masa tu😂 Tengok la keluar nt

Iya..boy tu ank2 sy 3 org dh boy mmg sbjik mcm ni smua nmpk jelas...kli ni sy preggy ank no 4 doakn sy dpt girl ...klau dpt boy lgi pon sy hppy jgk...tahniah sis..

3y ago

ya...btol tu jnji cht dn slmt...in sya allah..

haritu scan kt kk masa 20w, doktor kata nmpk mcm boy..tapi xpsti sgt..plan nk scan kt swasta bulan dpn.. harap baby bg krjasama la..🤭

baby sye malu ...scan dkt kk dia kepit,scan hospital pn dia kepit ... scan swasta dia sujud pulak 😅😅😅

3y ago

mmg ad doktor yg xkn bgthu melainkn kita tnya

Saya scan gender mng terang² nmpk bird2..tpi mulut org² kata tngok dr perut muka ibu ..ank girl 😵

4y ago

tak boleh jamin sis klo tengok perut ke muke saya mengandung first orang cakap boy last pegi scan girla sampai kuar pun girls

Kalau baby boy senang sangat nampak. Sy scan 15 weeks doc dah cakap memang betul boy 😂

Kalau nak lebih jelas, awak scan dekat klinik luar, buat yang 5d scan

Sama sy 🙋pun mcm ni jugak..scan 26 weeks doc cakap Bby boy..😍

mang boy pon sis,,doakn sya ank no3 girl....dh 2orng boy...

Aah saya masa scan bby haritu tu mcm ni, doctor cakap boy