cirit birit

betul ke org ckp cirit birit tu tanda bersalin jugak. skrg sy 38w 6day. mengitung hari due 21/11 ni. hmm nervous pulak tkde tanda apa2

9 Balas

sya due date 19/11 pun blum ada turun apa2 tnda cuma perut sllu mngeras kkdng tarik nafas ddlam untuk lega kn rsa sakit mngeras tak prgi hsptl sbb blum turun apa2 tanda

betul sis. ada sesetengah org tu dia tk sakit apa2 pun tkde tnda2 pun. sakit perutt je smpai 1 masa dh hujung bru lendir keluar then terus sakit. lain org lain tnda.

Sy dah 40w3d tapi takdir tanda lagi rsauu😭😭😭 due date 11/11/22 semoga baby cepat la kluar puas da pujuk ermm tanda pun xde lagi

Sama la sis sy pun cirit birit dah seminggu tpi blom ada tanda² mau bersali due date sy 29/11 skrg dh 37week 6day

Saya due date esok.. Tapi belum keluar tanda lagi.. Cuma bile nk bangun dari tido tu bhgian bawah asik sakit je..

boleh jadi jugak tu mommy. saya dulu selalu sangat nak kencing and bandan start mengigil

Yee tanda. Tak lama dah tuu. Saya start kerap membuang 37w. 38w selamat bersalin 😁

sy seminggu sebelum bersalin sy cirit birit

alhamdulillah sy dh selamat bersalin😂