jentina baby

betul ke ni girl ? dokter kata girl 🤲🏻☺️ kalau betul alhamdulillah ... sebab anak pertama lelaki 🥰

jentina baby
15 Balas

insyaaAllah..kecil lg ni

nampak 3line.

2y ago

betul awak 3line atau pon sign burger. baby girl. awak mcm sy baby 1st boy. yg ke2 masa sebelom bersalin tu setiap kali scan mesti tnya doctor confirm kan girl😂. 4x scan biasa 1x buat detail scan 1x scan masa 39w1d sbb baby mengeras lama doctor ckp girl. tp kalau xdpt girl masatu pon sy okay je. cuma kalau dpt tu alhamdulillah rezeki sy. alhamdulillah keluar girl 5.1.23 haritu☺️

Sis scan berapa weeks?

2y ago

19w sis☺️

mcm girl tu

girl..