37 weeks and counting days

Betul ke masa dah nak bersalin dengan masa pantang nanti takboleh potong rambut pendek ? Mak cakap nanti boleh meroyan sbb nanti masa pantang tu nak ikat ketat ketat rambut biar tak masuk angin, dan lain-lain.. #rimas#jenistebalkasar#awal2pregdahpotong

4 Balas

saya potong je rambut bagi pendek. saya tak ikut pantang org tua2 ni. saya ikut keselesaan. nanti lepas bersalin, nak kena jaga anak, lepastu tak cukup tidur, rambut panjang ni rimas kadang2. klau jrg cuci bau busuk. kalau xsikat nampak selebet. klau jnis rajin, ok. saya klau serabut, malas tu dtg. 😂😂 saya jenis tak kisah org nak ckap apa. badan saya sendiri, saya yg tahu.

tak tau plak klu smpai meroyan .tp rasanya lagi elok takyah ptong rmbut sb klu pndek sgt mcm mna nk ikat rmbut kan . nanti rimas rmbut trjuntai2 time susu kan bby .

xda mngena rmbut dgn prsaan kita.mroyan sbb prsaan kita xrety cntrol

tak pasti lah sis