Mabuk 8 minggu

Betul ke kalau pregant dalam 2 bulan akan mabuk? Boleh saya tahu mabuk kehamilan sampai masuk bulan ke berapa?

4 Balas

depends. ada org sepanjang kehamilan tak mabuk,suami yg mabuk😅. ada org dri trimester pertama sampai dh nak bersalin pun mabuk lagi. biasanya,kebanyakkan org. trimester pertama je mabuk. masuk trimester kedua dah ok.

Saya alahan teruk sampai 14,sekarang da 18w pun maseh alah pada bau.Depend pada orang.

alahn nie akan hilang sdri nti dpnds bdn sseowg tu sis

Sy sampai 14w cmtu alahan masa pregnant. Lepastu okay