Tengok perut

Betul ke kalau perot kedepan lelaki dan kalau perot lebar perempuan?#pleasehelp

18 Balas

sy scan swasta 3x... masa 21w..dorng ckp girl...pasrah jla...dh ada 2 girl....scan lg masa 32w n 36w....doc ckp baby boy....xtau la betol ka x.... hrap2 betol la...xnk berharap tkut kecewa...beli brng2 baby pon smua putih 🤭

Hi sis. Pendapat sy utk diri sy ye mmg btl perut muncung ke depan mmg boy, perut melebar ke tepi mmg girl. Tp apa2 pun kena scan juga baru blh tau gender sebenar. Lain org, lain bentuk fizikalnya bila preggy.

hi sis . tak juga . saya buat detail scan masa week 24, babygirl, scan 5D masa 32 weeks pun nampak babygirl . tapi perut melonjong ke kedepan . ramai cakap babyboy ni . tapi alhamdulillah keluar babygirl 🥰

2y ago

Alhamdulillah

sya x tahu la sis. itu cuma bg pandangan org tua dl. tpi sya bt scan details. alhamdullilah nmpk jelas jantina. it's boy. bila sy dh 35week ni. sya bt scan biase saje 2d. nmpk jelas lg buah dia doctor tunjuk.

tak semua org jgk kot.. tpi kalau family sy semua jenis mcm tu.. tpi side mak sy je la.. kalau perut lonjong mmg lelaki.. kalau bulat je pmpuan.. tpi side ayah sy pulak tak gitu 😅

Semuanya diorg ckp tu mitos.. perut tajam ke, pusat terkeluar ke.. tp sy scan baby girl.. tp tu pun x berapa clear.. tggu jela dia kluar depan mata nnti

mitos je tu sis. sebenarnya bentuk perut masa pregnant ikut tubuh badan ibu. sy ada tengok tiktok sorg doc ni

xbetol kot..sy perut jenis lonjong ke depan n dedua girl..ikut bentuk badan masing2

Biasa nya mmng betul lah,,cuma lonjong tu kan kdang2 boleh jd girl jg..

ikut org klu sy perut lebar mmng girl dan kedepan memang boy 🥰🥰