bersalin hospital sultan ismail johor

Betul ke kalau kita bersalin kat hospital sultan ismail brg2 kita beg ape semua kena bagi kat guard lpas tu guard pas kat kita?

2 Balas

rasanya semua hospital mcm tu. Sbb suami atau sesiapa dh xboleh melawat. So bila kena admit je mmg brg husband kena pas kt guard atau nurse.

4y ago

Ouh...sbb nie pun baby yg kedua ramai jgak yg cakap mcm tu..😊

Ad yg cakap mcm tu Brg2 kita nnti bila dh bersalin kena bagi kat guard lpas tu guard pas pada kita?