Hai mommy2

Betul ke kalau dah dekat hari nak bersalin kena minum air kelapa sebab nak baby lahir nanti bersih.. Saya tengah menghitung hari.. #firstbaby #1stimemom

1 Balas

Hi mommy.. Tak tahulah betul ke x. Tapi saya 3rd trimester memang minum air kelapa je kerja saya. 😂. Alhamdulillah anak kluar kulit bersih. Xtawla pyebab dia air kelapa @ tak. Btw, selamat menghitung hari mommy. Smg dipermudahkan bersalin nnti. Peluk cium utk baby soleh/ah tu nanti. Selmt berpantang mommy❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers