Mitos atau fakta?

Betul ke kalau baby tumbuh gigi cepat akan jalan lambat? Saya dh dengar ni banyak kali juga. 😅

3 Balas

anak sy 8 bln gigi 2 batang.sekarang dia asyik nak berdiri je.sy letak dalam walker bukan main laju dia berlari sana sini.rasa tak dan merangkak,berjalan terus dah anak sy ni.mcm abg dia pun 10 bln dah berjalan slow².

Mitos rasanya ni. Anak saya 8 bulan gigi dah 2 batang dan tengah tatih berjalan. Bergantung atas badan anak ☺️

Mitos