meroyan

Betul ke ibu2 semua? berpantg sendiri ank sulong ibu boleh jd meroyan sbb xde sapa y mmbntu..sbb ap2 masalh ibu xblh buat itu ini pastu mula meroyan xtentu pasal..blh bgi info2 positif x? #firstpreggy

28 Balas

Saya anak 6.. Alhamdulillah ok jer pantang sendiri..sebenarnya jgn pikir yg bukan2..

5y ago

Ok baik sis

Kne mtk tlg suami sis.. Seelok2 nye mg kne ade yg tman n bantu sbb ank sulung kn..

Punca meroyan sebab badan kurang vitamin dan tak ckp rehat, kata doktor..

Tidak puan.jaga kesihatan,jaga pemakanan.In shaa Allah ok.

5y ago

Ok..tq sis

Positif thinking.. kna ada skongan pnuh dr suami

Kalau bole suami perlu ada disisi...

suaminpenting ada di sisi time pantang

5y ago

Hrp sgt suami dpt cuti

jgn byk fikir