Cara Duduk

Betul ke ibu preggy kene kurangkan duduk bersila? Saya suka duduk mcm tu. Pastu mak akan pesan jangan selalu duduk mcm tu. Sebab pressure perut tu, baby kat dalam... Tabiat plak duduk mcm ni. ?

1 Balas

Duduk bersila sgt bagus utk galakkan baby engaged Dan.. Mmg takde effect pun. Yg bestnya duduk bersila ni melatih otot kita jadi fleksibel utk hadapi hari bersalin nnti. Duduk kepit sempuh2 tak bolehh saya ni. Kepala baby buatkan sye tak selesa. Dgn perut beso lg kann 😂