13 weeks pregnancy

Betul ke dalam fasa awal2 2nd trimester ni mcm xrase pregnant pon? Sy rase mcm sihat sgt, xmcm 1st trimester hritu, lemau lembek loya semue. Sekarang rasa mcm org xpregnant je cergas mcm biasa. Risau jugak, bby dlm perut ni bekembang ke tak? Mcm2 dlm kepala. Tapi kadang2 ade rase nyut2 bahagian kemaluan tu. Pendapat spe2 yg pengalaman. Almaklum, anak sulung ni. #ingintahu

6 Balas

Ok lh tu..sy dh week 13..still cpt pnt..perut x slesa..sbb dh start nk bsr.