1st trimester

betul ke bila pregnant 1st trimester ni selalu rasa lapar. tapi tengok makanan macam takde selera sangat #firstmom #pleasehelp

14 Balas

saya pun tp tak blh makan terus muntah. saya dr dulu mmg tak suka muntah jd lepas muntah akan nangis

betol sis.... pkol 5 pagi pon boleh tbngn sbb lapar sngt...😅😅😅

Bukan 1st trimester jer.. Sepanjang pregnancy asik lapar jer 😂😂

sama la...perut sentiasa lapar tgok mkn tak ada selera..lemah terus