36minggu

Betol x 36mnggu dh masok 9bulan ... Adakah bby bolh kluar bile ii mase ... .. Perasaan x sbar ingin jmpe bby ...??

15 Balas

Sy bru msuk 36w arini😊...xsbar gk nk jpe baby trsyg dlm perut ni..slalu dok mnendang kuat ajk mummy main ngn dia huhu😁

Boley Jew keluar,saya pn bersalin 36minggu doktor kabo ...9bln dh awop bersalin n alhamdullilah bby xda masaalah benda2 pn

Betol sis . . First baby saye bersalin 36week 2days 😊 Now Scnd Bby Dha 37Week 4days Tapi Tak nak Keluar Lagi 😅

Same la sis,36w... Xsbr sgt nk jumpe si comel Ni... ☺️

36w dah ckup 9blan..standby je sbb anytime bby boleh kluar

btl tu sis.. bleh.. skang dh kire tgg mase je sis..

Boleh sis I delivered at 36week's 2days normal

Any time je tue.. kena jga diri yer mummy

Thania.... Countdown la ni...

Semoga baby dan ibu sihat.