doa yg baik2.?

Besok nak jampa dktor pakar cek c bby n uri d bwaa hrap2 laa da prbahan and uri pn b.pndah Aminnnn... #Risau Masalh Uri D Bawa?

15 Balas

samalah sis..saya haritu warded 2 mggu mase kandungan 28w uri kat bawah (placenta previa type 1), alhamdulillah bila pakar scan mase 30w uri dah naik skit dan dpt discharges..selasa ni scan semula utk tgok progress uri saya...insyaAllah sis saya doakan Allah mudahkn urusan sis esok dan uri naik ke tempat normal..banyakkan doa dan sujud..insyaAllah...jgn buat kerja berat2..rest je..

Sama sis.. Harap smue mumy yg uri kat bwh, bila scan n nk bsalin nty uri naik Dan dipermudahkan bsalin normal.. Amin...

Brpa week sis? Sy pn slalunya awal kndungan, uri d bawah.. Bila ke trimester ke3 bru la dia naik atas...

Sama laa sis ..sy 2 minggu lg cek balik.. Smoga ada prubahan ..Amen..

Semoga dipermudahkan segala urusan sis amin...

Amin... moga semuanya di permudahkan...🤲

Aamiin.. smga d permudahkn urusannya nnt..

Aamiin. Semoga dipermudahkan sis

macam mana scan uri baby ok kah

Aaminnn..💕