Pantang seafood

Bersalin czer berapa lama ye pantang makan makanan seafood? Sya first mom dan juga berpantang seorg diri tanpa kluarga bsma wktu bpntang jadi tak tahu.. #seriusnanya #firstmom

4 Balas

sy czer juga. sy pantang sebulan je seafood. tunggu luka betul2 kering tak berair baru makan. so far ok sy xkena alergi. depends dkt penerimaan bdn sis camne. klo sis makan sikit dah naik gatal2, stopla dulu. tunggu lama sikit baru try makan semula.

1y ago

maksd sis nak makan seafood ke? boleh je makan portion sikit dulu. klo ok, no allergy. lepas2 ni boleh da makan as usual.