Yg bersalin c zer...pengalaman jaga luka c zer.. Share dgn saya

Bersalin c zer... Tp luka masih ada.. Swab ade nanah.. Sikit.. Br je sehari buka plasters... Hmm risau gak... Ade yg sudi share nak jaga luka czer.. Pantang mkn apa? Baby prem 36 week Emergency czer.. #bantusharing

8 Balas

jangan angkat berat selain Dari bayi akk setiap Kali Lepas Mandi pastikan tempat operate Tu kering.saya Dalam masa sebulan Lepas bersalin dah sihat alhmdulillah.banyakkan rehat jugak.

2y ago

hmmm dukung baby pun x kuat dah sis.. pegang gelas pun jatuh pecah je.. betul doc nak sy byk rehat...