Yg bersalin c zer...pengalaman jaga luka c zer.. Share dgn saya

Bersalin c zer... Tp luka masih ada.. Swab ade nanah.. Sikit.. Br je sehari buka plasters... Hmm risau gak... Ade yg sudi share nak jaga luka czer.. Pantang mkn apa? Baby prem 36 week Emergency czer.. #bantusharing

8 Balas

Saya amek masa 4bulan sis untuk luka betul2 kering, sebab lain badan lain jenis perut, mcm saya kulit bahagian perut memang tebal so nak kering memang susah, kena amek masa, kat situlah x kering, kat situlah nak kluar air bisa, nak tebukak jahitan😩 serammm

2y ago

huhuhu kan seram... saya bila doc. ckp luka berair.. adeiii cuak suda.. nasib dlm labouroom lagi.. sy pun tak faham kenapa sy kene tahan lama kat Labouroom... kene kawal ketat.. la.. baby kat. nicu. 😔