berpantang

berpantang boleh tak makan mcd...sya dh 18 hari bepantang...operet

8 Balas

Czer , pantang kena pantang betul2 Paling kurang 3bulan Sbb luka dalaman tu ada bnyk lapisan Kalau normal ok lg tp tak berani Takut nnti bila dah berusia nnti ada masalah dalaman pula

Saya czer sis, tak berani nak makan 😂 2 bulan pantang makan, sampai setahun pantang ais. Saya rasa ikut antibody masing2 kot dan tahap keberanian juga 😆

Sy beranak normal masa berpantang mkn je 😬 tp awak czer baik jgn. Takut plak jadi pape

ahahahaha....nanti dulu sis...tahan dulu. .makan jew ayam biasa dulu ya

Baru 18 hari tu awl lg. Pantang dulu sbb czer lg lmbt baik drpd normal

xboleh...tkot gatal2 tmpat operate...baru sgt 18 hri...

Czer jgn lahh.. Kalau normal tk ape lgi..

entah