Bincangkan

Berilah cadangan pada saya .. saya bakal menjadi bapa .. #ingintahu #firstbaby

Bincangkan
2 Balas

walaupun sy tak tahu cadangan apa yg tuan nak. tp sy nak beri sedikit cadangan/nasihat juga. masa isteri mengandung kene banyakkan bersabar dgn isteri. emosi org mengandung ni 2x ganda kuat dri emosi biasa. kalau sedih tu, sedih sgt, kalau nak terasa hati tu, mmg terasa sgt2. so jadilah suami yg bijak mengendalikan emosi isteri. selain tu, banyakkan membaca ilmu parenting. belajar2 juga masak utk persediaan isteri masa pantang nnti, xkan nak mengharapkan mertua sahaja masak utk isteri kita. belajar uruskan rumah. senang cerita, persediaan sebagai seorang bapa ni banyak. yg penting, kena banyakkan sabar. tu je.

cadangan apa tu ea yg d prlukan..contoh?😅✌🏻