Scan 7 weeks

Berdebar nak scan 7 weeks ni..ya allah smoga mmbesar dgn baik#firstmom

5 Balas

Masa saya scan 6 minggu tak nampak apa apa, nk datang scan balik 9 minggu ni berdebar sungguh, tp td dah boleh ukur saiz dan dengar jantung baby, insyaaAllah sis 😊🤲🏻, baby ada je tu 🫶🏻

1y ago

Masa 6 minngu puan dh dengar heartbeat ya?

esok pon saya rpt scan 7w2d. exited , risau semua ada. semoga baik baik je kandungan kita ye. Aamiin

1y ago

Puan dah scan ke? Boleh share gmbar scan 7w?

Saya scan masa 7w2d..alhamdullilah dpt dga bunyi jantung baby..

1y ago

Macam tulis 9w situ puan

InsyaAllah 7w dah blh nmpak dah tu

1y ago

Aamiin2 tmakasih

Semoga dipermudahkan urusan…

1y ago

Trimakasihh