Berat bayi 30 minggu dalam kandungan

Berat bayi korang masa 30minggu berapa ye?

8 Balas

Nak tanya sis2 semua amalkan ape untuk cantikkan berat baby dekat dalam .. sy takut sebab pernah lahir premature .. walaupun yg ni 28w aritu doktor kata dah 1.1kg ok dah dgn usia kandungan .. tapi hurmm hati niii .. bile pikir Stress langsung xde selera

4mo ago

Sama macam saya risau juga. Anak first lahir 1.5kg. Yg kedua ni saya byk makan nasi , buah2 , byk minum susu.

sy 30minggu 6hari berat bby dah 1.7kg🤭hihihi doc ckp normal je...sy xde gdm🤭😁

Sy 27weeks 2hri bby brat nak dkt 2kg..sy on diet gdm

1.5 kg huwa huwa. Dr suruh jaga makan 😂

4mo ago

Dr suruh saya jaga makan sebab saya ada gdm. Tanak baby terlebih besar nanti hehe

28w 1.3kg . nanti 32w scan lagi heee

berat baby sy 1.03 kg masa 30 w

30wks 1.46kg

30weeks 1.55kg

4mo ago

I see. Saya memang ada GDM. Tapi doktor kata normal berat tu. Saya bersalin 37 weeks, berat baby 2.4kg.