Berat bayi 3 bulan

Hai mommies, berapa berat bby korang masa 3 bulan?

15 Balas

5kg++. tp tiap bby x sama. semua bergantung pd berat masa lahir dan plot graf bby. klu tinggi berat ngam, ok la tu.

Last timbang 5.30..tpi ni berat masa 2 bulan lbh.. Lusa baru p timbang tuk 3 bulan punya

2mo ago

5.66kg..baru jer dari klinik tdi pg.. Tpi nurse suru kerapkan penyusuan lg sbb sikit jer berat anak naik huu..

baby boy 3bulan 2minggu berat 7.7kg..full breastfeeding berat masa lahir 3.09kg

Masa lahir 2.93kg. Kelmarin check up 3 bulan, 5.53kg 😄

7kg😁 BMI sikit lagi nk masuk Line kuning😅

20 hb bru checkup baby 3month.. berat 6.25

Masa lahir 3.55kg. 3bulan dah 6.5kg😁

skrg baby 3bulan 2minggu 7.3kg 🤣

2mo ago

semangat nye bby ,, bagi susu ape tu sis ?

berat 5.86