Berat badan tidak bertambah

Berat badan saya tak naik2 dari awal kehamilan.. still 46 kg until now..cuma naik 300gram je 🥹 saya sangat kurang selera makan..doktor pun bising sebab berat tak naik2 takut baby kecil..boleh bagi cadangan tak untuk saya apa yg perlu dibuat..apa makanan yg boleh menaikkan selera makan

6 Balas

Sy 3 bulan brt badan drop 3 kg dr 49 trun ke 46 loya truk sgt tk leh nk mkn.. Masuk je 4 bulan naik 47kg... 5 bln 49 ni nk tmbg 6 bln nnt x thu naik brpe🤭.