ada ke ibu² yang ambil perancang depo?

berat badan naik tak? or ada effect lain? #ingintahu #SeriusTanya

5 Balas

badan tak sama, ada yg naik berat, ada yg bleeding teruk, ada yg tk period langsung ..depend pada bdan ..sy pon bru je cucuk depo ..kalau okey sy proceed je terus ..kalau tak okey sy stop ..

Sy ambik depo. Berat x naik, tp x nak turun. Mcm nafsu mkn utk mkn benda manis mcm membuak2🤣

2mo ago

pun boleh ye, saya pun sama la ni berat xnk turun 🤣selera mkn boleh kawal lagi, manis mmg xnk langsung.

Saya ambil depo. First depo. Period non stop. Sebulan 😢

bdn lain2, mcm sy period lama tp keluar cikit2

lain org lain effect.