minggu 17 berat badan isteri

berat badan isteri menurun..ada makanan tambahan yg ok tak

2 Balas

Saya dr awal pregy lg asyik turun naik turun je berat badan..mula2 dulu memang alahan kuat..skrg baru ada selera..18 weeks dah..tp berat x naik jgk..walaupun mkn byk..saya pun mkn buah2 kalau x se selera nak mkn nasi..tanya isteri nak mkn ape..mkn je ape yg terasa nak mkn..insyaallah..kalau perkembangan baby ok..x de masalah..

Neutral lebih baik, tapi cube bawak wife pergi mkn ape dia suke.. biasa dia akan brselera dgn makanan yg dia suke.. or lebihkan buah2 supaya dia slera.. :)

4y ago

dah jmpe doc? biasa doc akan bekalkan ubat muntah supaya body ibu akan lebih tahan, ayah kena rajin urut2 bhgian bahu n kepala ibu, itu akan kurgkan loya and muntah2.. tabahlah ibu ayah demi seorg cahaya mata yg bakal lahir.. :) semoga cepat sembuh ibu..