kos pampers utk anak 0-6 bulan

berapa ye kos pampers sebulan tu.. biasannya korang gune berapa pack sbulan,brand apa,,dan 1 pack ada brpe pcs .

3 Balas

sblm boikot saya beli huggies 3pax tahan 2bln lebih. kalau takda sales apa mahal sikit la, almost rm150 . tapi bila da makin besar tahan 3bln mcm tuh. tapi skrg tukar ke molfix, almost rm100 mcm tuh. kalau pampers saiz s mmg byk kuantiti,just bila makin besar makin kurang saiz so cpt sikit la .

sy pun hari tu ada tanya dgn kawan2.. utk newborn ni, beli 60pcs pn dah cukup. sy beli brand petpet, bawah rm30 dah dapat

cubalah drypers pn ok. nb sbulan 2pack tu pn ad baki slalunya.