Confius...

Berapa weeks agaknya scan boleh nmpak kantung n baby.. sebab sya scan tdi belum nmpak... Doktor bagitau baru lagi... #bantusharing #firstbaby

2 Balas

8w-10w gitu. kalau xnmpak gak, dr repeat lgi 2 minggu. kalau xdek jugak, refer hospital. tp x yah risau. awal2 mmg x nmpk lagi. moga semua dipermudahkan ye

semoga dipermudahkan segala urusan awk Aamiin dan semoga dipermudahkan segala urusan kita sbgai ibu hamil Aamiin