Pertanyaan..

Berapa minggu untuk ibu hamil TAK bole naik kapal terbang.. #keliru

10 Balas

Kalau ibu xde masalah apa2 boleh je naik smpai 34minggu. 35minggu dah xboleh naik. 5 bulan/20minggu ke atas dah kena ada surat dokter utk naik kapal terbang.

Kalau perut xnmpak Sgt lagi boleh je Naik flight tapi klu ibu xda sickness ..klu dh nmpak perut Sgt Kena Ada Surat dari doctor takut nti xlepas Naik flight

34mnggu dh xblh naik kapal terbang klau nk jgak pastikn ade srt dktr n msa ngandung xde mslh ape2...

7 bulan keatas dah xboleh Naik flight dah.kalau nak Naik jugak kena Ada Surat Dari doktor

Air asia sebelum 35 minggu, Mas sblum 36 minggu.. Pastikan ada surat dktor..

utk domestic flight.. AA 34 minggu dan ke bawah.. MAS 35 minggu dan ke bawah

Sya nk blk kg dlm usia kehamilan..14 weeks ok tak ye??

Paling last 35w dgn surat doktor boleh lepas sahaja

Tahu x macam mana kandungan surat tu..

Kalo masih awal kandungan boleh lg..