bila boleh daftar buku pink?

berapa minggu kandungan yang ngam buat buku pink?? #worried

bila boleh daftar buku pink?GIF
20 Balas

awak kena call kk tempat awal dulu .. KK dekat Tempat Saya , 11 week baru bukak buku ..

Call KK yg cover tempat puan. Macam saya minggu ke 4 dah buka buku pink sebab saya berisiko hamil

awak kena call kk tmpat awak .sbb sya hritu pergi masa 6 wk pastu diaorg trus bagi appointment .

kalau tempat saya 8 minggu dah boleh bukak, make sure before 12 minggu..

bgntung dgn klinik jg. klau sya 9w ... kk ttpkan kna buka sblm 3month

12 week. tp sblom 12 week dah kena set appointment

call kk tempat awak , macam saya buka masa 12w

9-12 weeks boleh dah

8-12 weeks

8-12 week