Try and error susu

Berapa lama waktu utk try and error susu? Maksud sy, kalau kita nk tau susu tu serasi atau tak dgn anak.. berapa lme kita ambik mse utk guna susu tu bila kita tgk ada problem dgn anak?

4 Balas

Tak tentu awak. Bergantung pada penerimaan baby. Ada yang cepat, ada yang lambat. Anak saya nak habis satu pack baru keluar simptom.

depend pada baby. ada yg simptom tu keluar cepat ada yang lambat. dah minum berpack2 baru keluar simptom tu

sye try 1minggu je. sbb ank sye cpt je nmpk kesan kalau susu tu x sesuai.

depends pd baby