Jahitan bersalin normal

Berapa lama masa diambil utk jahitan bersalin normal sembuh? , Benang tu akan tekeluar sendiri kan. Normal ka kalau dah sebulan kadang2 rasa gatal di kawasan jahitan tu. #seriusnanya #bantusharing #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

6 Balas

ada kata normal ada kta x norml sikit sis. ada yg kata proses penyembuhan ygbuat jd gatal. ada yg kata ad makn benda2 bisa yg buatkn jd gatal. macam mknn yg ada telur xleh makan ag wat masa ni. kna tgk.pemakanan kita lah. tapi badan kita dgn org lain xsama.ada yg onz je mkn pape . tapi kita xleh mkn . macam tu lah sis