kos bersalin hospital Gov

Berapa kos bersalin hospital Gov sekarang.. Risau over saving budget.. nk meyimpan zaman sekrng sgt lah susah tambah² ada ank kecil, duduk meyewa dan seangkatan.. now 40w 1d.. mummy kadang² tertekan memikir ank tunggu masa nk keluar tpi cukup ka x nk bersalin dgn hnya simpanan y xseberapa.. persedian meyambut 2nd bby pn seadanya.. semoga dipermudahkan urusan kita dizaman ekonomi y mencabar ni..

1 Balas

inshaAllah still murah lagi, saya czer tahun lepas kos tak sampai rm200 .