stokin

Berapa bln bby dh xperlu pakai stokin ? Anak sy 5bln lebih bila tanggal kakinya jadi sejuk. Normal kah???

6 Balas

macam saya sampai 5bulan je . lepastu bukak , sebab doc misi ade pesan biar dia aktif menggunakan kaki . part tidur sy gunakan stoking sampai dia tak selesa baru la tak pakai dah 😄

sampai 1 tahun..macam tu jgak barut baby pakaikan barut gantung..supaya x snng masuk angin lbih lg anak lelaki takut angin pasang..kalau 2 bulan kalau tak pakai sarung tngan x apa

3y ago

angin pasang ni bila kemaluan membengkak bahaya dan boleh mnyebab kan usus teesumbat..ade setngah bila telangkupkn badan smpai susah nak bernafad

mak mentua saya masih pakaikan walaupun anak buah dah umur 9bulan..katanya kalau budak lelaki x elok sejuk2..mudah kena angin pasang..

Ank sy 6bulan tp still pkai. Wlaupun dia tak suka mragam sy biarkan je . Lama2 dia jd slesa jgk

smpai baby pandai jalan..

Sampai 6 bulan OK da kot