bb 4 bulan 22 hari

berapa berat anak korang mummies .anak sy berat 6.38 kg .badan tak da roti bun sedang2 je 😂tp sihat alhamdulilah ..tp geram betul tgk baby pipi labuh2 tu yerr 🫢

9 Balas

Anak sy 4 bulan 15 hari berat 6.5 kg.. tapi masa lahir pun tak besar sgt, 2.85 kg je.. Badan sedang2 jugak, pipi mcm kuih pau, semua org geram ng pipi dia 🤣 dan terasa lenguh juga bila dukung pi mana2 😅

bby sy 4 bln 10 hari berat 5.6 ja tinggi 62 . tlg suggest susu fm apa yg ssuai untuk tambah berat bby .

bby sy 4bln 16 hari last cekup berat 6.2 kg sedang2 je berat dia tp letih jgk asyik nk begendong jerr

12mo ago

ank sy lahir 8 feb..

anak saya 4bulan 7kg lani DH masok 5bulan xtau berapa kg xp timbang lagi😂😂

Anak sy 4 bulan 18 hari berat 7.5kg tinggi 65 rasanya haha dh lenguh

anak sye last tmbng aritu 4 Bulan 17 Hari..7.9kg tinggi 67cm

12mo ago

hehehe full bf

Anak 4 bulan 16 hari, berat 7.1kg tinggi 70cm

12mo ago

Mungkin dua2 parent tinggi.. I 172cm bapa 177cm

alhamdulillah

Enfalac a+