Kaki tak bengkak Ada ke yang sama mcm sya kaki tak bengkak,sy dah 35 minggu biasa mcm ni dah bengkak

6 Balas

Bestnya tak bengkak.. Haha Saya masuk 30w dah start nampak bengkak sikit.. Sekarang 35w Lagi kerap bengkak kalau berdiri lama (macam masak kat dapur kan diri lama) Salah duduk pon kaki bengkak.. Husband cakap gemuk nya kaki awak 😆 tenggelam buku lali Saya.

macam saya, rasa tak bengkak. bila nurse tanya, sy cko x bengkak. tp bila nurse check kt betis, rupanya bengkak sikit bila. hahahahahhaha

sama la. saya dah 36w 1d belum bengkak2 lg kaki. ni ank ketiga. yg 1st & 2nd masuk 30w confirm bengkak dah 🤭😅

haii.. sy preggy da 33w tp kaki xbengkak jgk.. klau p check up kk nurse slalu tye soalan tuu🤣🤣🤣

1y ago

Sma lh dgn sy,msa ank first tk mcm ni

mcm sy tak bengkak 39week 4hari sdh 🤣🤣

35, minggu kaki bengkak jari" tangan bengkak🥲🥲anak first