boleh tak ibu-ibu share cara kurangkan bengkak kaki semasa mengandung. saya dah 35 minggu.

bengkak kaki saya agak teruk sejak masuk 30+ minggu. susah nak berjalan. jalan kena slow2. banyak kerja melibatkan turun naik tangga. memang tak larat.#bengkakkaki #edema

2 Balas

Time tdo boleh tinggikan kaki. Letak bantal satu kt hujung pstu letak kaki atas bantal time tdo. Selain tu saya sapu minyak angin kt betis sikit.

terima kasih. ada hari tak bengkak. cuma kalau jalan lebih sikit akan bengkak