gedong

Bener gak sih anggapan bahwa BAYI YG GAK DI BEDONG KAKI NYA BISA BENTUK O..

47 Tanggapan

Di dalem bedongan jga kaki nya gk di apa"an ,cuma di tutup bedong biar anget

Bedong kan untuk menghangatkan bayi Ga ada hubungan nya sama bentuk kaki

g bun.. Bedong itu untuk menghangatkan, bukan untuk membentuk kaki..

Kaki O atau X itu kelainan dna bun, bukan karena dibedong atau tidak

Mitos bun.. Ponakanku kakinya normal sama sekali ga pernah dibedong

Bedong cuma untuk menghangatkan, gak ada hubungannya sama kaki

Salah bun,bedong cuma buat menghangatkan tubuh bayi aja..

Kalo dibedong kenceng justru bikin kaki pengkor mba cmiiw

Mitos Bun,dibedong kn mksdny menghangat kan..

Mitos buun.. kaki o bkn krn ngg dbedong kok