Takpe ke tak takpe

Beli kete masa bujang, bayar 100% duit kete tu mmg niat utk kegunaan keluarga. Lepas kawen rumit sikit sbb keluarga nk guna , sendiri pun nak pakai utk kerja ngan utk isteri ank. So buat keputusan keluarkan satu lagi kete baru. Kete baru murah sikit. Now bayar kete baru ngan bayar 300 utk kete lama. Separuh lagi family bayar. Pastu skang keje dh takya pakai kete lagi jadi kete baru tu family saya pakai jugak. Kdg2 adek saya bawak. Isteri x reti bwk kete. Apa perasaan isteri saya agaknya eh? K ke camni?

12 Balas

kalau boleh beli kereta baru..knp x cari je rumah sewa untuk keluarga kecik.. bukan apa.. x seronok duduk ramai2.. kalau wife jenis pendam.. lama2 dia simpan.. meletup nanti susah..

blh klu nk bg adik awk pki.... tp anytime wife perlu kemana²....adik awk kna bwk ☺️ no excuses