Pengalaman mommies pakai perancang

Before ni pakai implan, kalini tak mampu untuk implan.. prefer perancang yang bagi kesan tak datang period dari period memanjang yang lebih murah .. dr pakar (jumoa dalam wad lepas bersalin) suggest pakai pil sama effect macam implanon tapi tak ingat nama dia apa start huruf 'L' . Bila tanya nurse dan dr kk dorang tak bagi jawapan jelas pil tu yang mana . Just bagi random thought suruh cucuk depo je, takyah fikir .. ada mommies yang berpengalaman tahu tak pil tu apa? Or cadangan pakai perancang apa yang bagi effect tak datang period ? Suka implanon tapi mahai haha sekarang dah jadi full housewife takde fulus dah huhu THANK YOU IN ADVANCE!

2 Balas

sye pun fulltime housewife. rancang sendiri je. yg penting kerjasama suami isteri.

Saya dah try pills Dah try depo Sekaerang pakai iucd dah 3tahun

4w ago

Pada saya better period klau tak nanti sakit kepala