Air kelapa

Bby sy 8 bln demam..arini ari ke dua..dah bawa g klinik, dh bg ubat, msk ubat bontot pon dah..tuam dh (badan, celah pelipat, kepale), xyah pkai bju pn dah..tp masih x kepah2 n msh pnas.. dokter ckp klo msh x kebah ari ketiga kene dtg klinik blk.. Nak tnye boleh tak bby 8 bln ni minum air kelapa sebagai ikhtiar saya...sila mummy kat sini tlg bantu saya...😿😿 Tak pon ade ape2 tips lain utk bantu bby sy ni #pleasehelp #firstbaby #bantusharing #ingintahu #jangandibully

Air kelapa
11 Balas

Boleh try lap bdn bby guna air remasam asam jawa.klo x pn bole jg c mandi air kelapa muda(petuanya:mbil kelapa dri pokok kelapa jgn bg jatuh.lg bgs klo panjat,petik,bawa turun trus kupas n sparuh bg bby minum&sparuh bg mandi )